Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures


07sep

FullyInControl - Fully In Growth​​​​​​​

Fully In Growth

Na de vakantie is het een mooi moment om even terug te blikken op het succes van het afgelopen jaar. De FullyInControl software is bijna anderhalf jaar op de markt om onze klanten te helpen bij het behalen van hun doelstellingen. De positieve reacties in de markt hebben ervoor gezorgd dat steeds meer organisaties het platform hebben ontdekt. Het totaal management platform voor GRC, informatiebeveiliging (ISMS), procesmanagement, performance en audits is volwassen geworden. Ook is de FullyInControl Kennis App store ondertussen flink uitgebreid met Consults (advies wizards), standaarden en best practices.

Dit jaar hebben we al een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen en hebben hard gewerkt aan een partnernetwerk. Onze klanten waarderen ons platform om enkele unieke punten die we vaak horen:

  • Modulaire totaaloplossing waarbij alle modules echt integraal en optimaal samenwerken
  • Gebruikersvriendelijke interface, waarmee je echt interactief kunt samenwerken
  • Uitgebreide configuratie mogelijkheden op je wensen die voelen als maatwerk
  • Dekt de volledige PDCA cyclus
  • Kennis Appstore voor doeltreffende ondersteuning

 

Nieuwe klanten

Fully In Control is de opstartfase ruimschoots voorbij.  Met tientallen klanten in sectoren als gemeenten, waterschappen, woningcorporaties, accountants, financiële instellingen, softwarebedrijven en corporate clients hebben we ons platform het afgelopen jaar verder vormgegeven. Wij zijn erg blij met onze enthousiaste meedenkende gebruikers, waarmee we ons platform steeds verder verbeteren. Onze agile ontwikkelmethode en de vele configuratie mogelijkheden zorgen ervoor dat we steeds snel en adequaat op klantwensen kunnen inspelen. Dit wordt echt gewaardeerd. Standaard software voelt daardoor als maatwerk, afgestemd op de eigen organisatie (maar dan wel tegen standaardprijzen).

 

Kennis Appstore

Naast uitgebreide functionaliteit verdeeld over optionele modules biedt FullyInControl een Kennis App Store. Samen met onze partners hebben we voor diverse sectoren en onderwerpen Kennis Apps ontwikkeld. Wat houdt zo’n Kennis App nu in? Een Kennis App bestaat uit adviezen, best practices en standaarden die klanten in de software krijgen aangeboden zoals:

  • Uitgewerkte risico’s met controls en toetsen voor standaard processen, zoals de CORA-processen voor woningcorporaties
  • SIRA voor financials
  • Standaard hulpmiddelen voor het implementeren van maatregelen voor Informatiebeveiliging en de AVG
  • Uitgewerkte strategisch risico’s voor onderwijsinstellingen
  • Een App om grip te houden op Verbonden Partijen voor gemeenten

De combinatie van het platform en de Kennis Apps vergroot voor veel klanten de toegevoegde waarde van FullyInControl enorm. Zoals de Apps de toegevoegde waarde van een Smartphone bepalen. Organisaties die zelf niet alle kennis in huis hebben profiteren zo direct, via de Apps, van de kennis van onze partners.

Er zijn nog veel nieuwe Apps samen met onze partners en zelfs met klanten in ontwikkeling. Zoals juridische consults, slimme self-assessments, klant- en opdrachtacceptatie conform de Wwft en Apps om tot een In Control Statement te komen op basis van procesgerichte audits.

 

Stap voor stap groeien

Door de modulaire aanpak van het platform kan iedere organisatie klein beginnen en stap voor stap doorgroeien. Op basis van de urgentie begint de ene klant met processen, een ander met risicomanagement, audits, compliance, informatiebeveiliging / ISMS of PMS. Mooi is te zien dat veel klanten binnen een jaar vervolgstappen zetten om hun systeem met modules uit te breiden. Dat betekent niet alleen dat ze tevreden zijn, maar belangrijker, dat ze steeds beter integraal worden ondersteund om Fully In Control te worden.

Wilt u weten wat het FullyInControl platform voor u kan betekenen? Vraag een vrijblijvende demo aan om de mogelijkheden te ontdekken.

 

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN