Vragen? BEL: +31 (0)85-3019073 of MAIL: info@fullyincontrol.nl     vacatures


30mrt

FullyInControl ondersteunt ook in tijden van crisis

FullyInControl ondersteunt in tijden van crisis

Een echt GRC / Risicomanagement systeem zou toch juist in tijden van crisis ondersteuning moeten bieden? FullyInControl is het modernste cloud platform op de Nederlandse markt dat ontworpen is om vanuit iedere locatie online met elkaar samen te werken. Dus ook vanuit huis.

 

Echt online samenwerken

FullyInControl is het enige cloud platform op de Nederlandse markt dat je organisatie volledig kan ondersteunen door met meerdere medewerkers tegelijk vanuit huis online samen te werken. En dat is wat anders dan dat je met meerdere mensen tegelijk kunt inloggen. Het gaat hier om echte online samenwerking waarmee je wordt ondersteund om snel en overwogen de juiste beslissingen te nemen. Meerdere mensen die in eenzelfde scherm werken krijgen direct de wijzigingen van collega's te zien. Of het nu om wijzigingen in een Kanban board gaat (soort planbord) of om wijzigingen in een procesdiagram.

 

De juiste functionaliteit

Belangrijk is dat een online risicomanagement systeem juist in tijden van crisis ondersteunt. Wat gaan we doen? Welke maatregelen gaan we treffen? Met de online brainstorm functionaliteit kan iedereen snel en eenvoudig zijn ideeën ‘inschieten’. Het digitale Kanban board (modern planbord) maakt het mogelijk om de geopperde maatregelen te delen en van elkaar te zien, met elkaar te bespreken en met ‘drag and drop’ een selectie te maken wat je uiteindelijk kiest. Geïntegreerd taakmanagement zorgt ervoor dat de maatregelen ook snel en daadwerkelijk worden geïmplementeerd. 

 

Volledige functionaliteit en Kennis Appstore

FullyInControl is er natuurlijk ook buiten de crisis. Met onze functionaliteit ondersteunen wij performance management, succesmanagement, risicomanagement, compliance management kwaliteitsmanagement, management control frameworks, audits en inspecties, etc. Voor al deze functionaliteit hebben wij met onze partners Apps ontwikkeld in onze Kennis Appstore waarmee u snel en betrouwbaar kennis kunt toepassen. Van uitgewerkte risico's  met toetsen op maatregelen, AVG tot Woningwet tot Informatiebeveiliging. Zo hoeft u het wiel niet zelf uit te vinden en kunt benodigde kennis snel en eenvoudig toepassen.

 

Webinars 

Om onze interactieve online functionaliteit te laten zien verzorgen wij de komende tijd iedere week een webinar. Meld je dus snel aan via onze webinarpagina!


 

 

Over de auteur

Gerelateerd

Geen artikelen
Filter op categorie

NIEUW WHITEPAPER!

Succesfactoren bij het
implementeren van GRC


VRAAG AAN 
Cookie instellingen wijzigen